Dinsdag 20 oktober 2020 De eerste interactieve online Katapultdag

​Op 27 oktober van 15.00 tot 16.30 uur neemt Harm Edens je mee in de eerste interactieve online Katapultdag! Inspiratie en ambitie gegarandeerd. Nog niet aangemeld? Doe het dan alsnog! Want zonder jou geen feest.


En je bent uiteraard niet alleen: bedrijfsleven en onderwijs ontmoeten elkaar hier om samen verder te werken aan de kennis van morgen: zodat de student van nu optimaal wordt voorbereid op een arbeidsmarkt die zich volop ontwikkelt.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een anderhalf uur durende livestream delen een aantal bijzondere gasten hun kennis en verkennen ze de toekomstperspectieven voor het onderwijs en bedrijfsleven. In vogelvlucht: Jacco Vonhof ziet kansen voor het mkb in samenwerking met het onderwijs. Doekle Terpstra schijnt zijn licht over de aanhoudende tekorten in de Technieksector én ziet één van de oplossingen in hybride professionals die zowel in de technische sector en ook als docent werken.

Marjolein ten Hoonte schetst de huidige situatie op de arbeidsmarkt en buigt zich met Hans de Jong over de vraag wat dit betekent voor het bedrijfsleven. Kortom, genoeg stof tot nadenken over hoe we onszelf uit de crisis investeren en op welke wijze publiek private samenwerking (pps) daarbij kan helpen.

Katapultweek 2 t/m 5 november

Na deze aftrap volgt de Katapultweek. Daarin maak je kennis met de innovatieve werkende concepten waarmee de afgelopen jaren ruim ervaring is opgedaan. De meerwaarde van pps heeft zich de afgelopen 10 jaar bewezen en toont juist nu ook weer aan waarom het zo belangrijk is. Wat kan pps voor jou betekenen? Wij zijn ervan overtuigd dat ook jij hier van kan profiteren! Dus doe je voordeel met inspiratieverhalen uit de praktijk en grijp je kans om een bijdrage te leveren aan de vorming van personeel en van de toekomst. Een uitgebreid programma lees je op deze website.

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Nieuws
Techniekpact Zwolle

Technologie opnemen in onderwijsaanbod? Stadkamer helpt

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Wehkamp investeert met interne opleiding in technische medewerkers

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Pilot verbetert de aansluiting van pro-/vso-jongeren op de arbeidsmarkt

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…