U werkt in het onderwijs? Dit kunt u voor ons betekenen!

Stage- en leerwerkplekken vinden, gastdocenten uit het bedrijfsleven regelen, beurs- en bedrijfsbezoeken organiseren of lespakketten ontwikkelen. Door via Techniekpact Zwolle de weg naar het bedrijfsleven te vinden, kunt u de mooiste initiatieven in de regio laten ontstaan binnen het:

  • Primair onderwijs
  • Voortgezet onderwijs
  • Beroeps- en universitair onderwijs
Onderwijs

Primair onderwijs Inspirerende lespakketten ontwikkelen!

Techniekpact Zwolle wil leerlingen al op de basisschool kennis laten maken met techniek, programmeren en coderen. Door samenwerking te zoeken tussen het primair onderwijs, regionale bedrijven en zorginstanties kunt u inspirerende lespakketten ontwikkelen. En leerkrachten beter toerusten op het aanbieden van deze lessen. Techniekpact Zwolle helpt u graag!

Primair onderwijs

Voortgezet onderwijs Interactie met het bedrijfsleven zoeken!

Maak gebruik van het regionale netwerk dat Techniekpact Zwolle heeft opgezet. Gastlessen, beurs- en bedrijfsbezoeken versterken de interactie tussen voortgezet onderwijs en bedrijven. De onderlinge samenwerking zal leiden tot professionalisering van docenten, meer leerlingen die kiezen voor een bètatechnisch profiel en een betere aansluiting tussen het voortgezet en beroepsonderwijs.

Voortgezet onderwijs

Beroeps- en universitair onderwijs Stage- en leerwerkplekken afstemmen!

Door instellingen uit het beroeps- en universitair onderwijs in contact te brengen met het bedrijfsleven zorgt Techniekpact Zwolle op meerdere vlakken voor verbinding. Zo kunt u het regionale onderwijsaanbod afstemmen op de beschikbare stage- en leerplekken en vakmensen benaderen om een functie in de techniek te combineren met het docentschap of vice versa. Zo zorgt u voor aansluiting op de arbeidsmarkt.

Beroeps- en universitair onderwijs
Wij helpen je graag de verbinding te maken
Neem contact met ons op

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

STO
Techniekpact Zwolle

​STO Noordelijk Flevoland zorgt voor verbinding en zichtbaarheid

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Makersfestival in Zwolle een groot succes

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Held uit de Techniek: Martin Cooper, uitvinder van de mobiele telefoon

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…