Donderdag 18 maart 2021 Online event over hybride docentschap binnen technisch beroepsonderwijs

Op donderdag 25 maart 2021 vindt een online event plaats over hybride docentschap binnen het technische beroepsonderwijs. Deze meetup duurt van 13.30 tot 17.00 uur.

Hybride docentschap kent vele vormen: een technicus die voor een paar uur per week als hybride techniekopleider gastcolleges geeft of zijn expertise deelt bij vakvernieuwingen tot aan een professional die een baan in het onderwijs combineert met een andere baan. Op deze manieren dragen hybride docenten bij aan innovatief onderwijs en nauwe samenwerking tussen het technische beroepsonderwijs en de beroepspraktijk.

Verspreid over het land wordt door veel organisaties ervaringen opgedaan hoe hybride docentschap duurzaam vormgegeven kan worden. Zes succesfactoren staan hierin centraal: constructie, context, competenties, credentials, coöperatie en commitment.

Meld je aan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en benieuwd hoe én met wie jij in jouw regio hybride docentschap tot een next level kan brengen? Reserveer dan 25 maart in je agenda voor een middag vol inspiratie, verdieping en regionale ontmoetingen. Meld je aan via deze pagina!

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

STO
Techniekpact Zwolle

​STO Noordelijk Flevoland zorgt voor verbinding en zichtbaarheid

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Makersfestival in Zwolle een groot succes

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Held uit de Techniek: Martin Cooper, uitvinder van de mobiele telefoon

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…