Woensdag 22 februari 2023 ​Lesmateriaal ontwikkeld voor keuzevak Robotica

TechThis / STO Zwolle heeft samen met Consortium Beroepsonderwijs lesmateriaal voor het keuzevak Robotica ontwikkeld. In steeds meer beroepen en vakken speelt robotisering een belangrijke rol.

Zo wordt robotica toegepast in de voedselindustrie, logistiek, industrie en zorg. Het is daarom van belang dat leerlingen en studenten in een steeds vroeger stadium met dit vakgebied in aanraking komen.

Het lesmateriaal bestaat uit drie praktijkopdrachten en vier ondersteunde theoriemodulen in de vorm van Techno-Skills. Voor de docenten is er een handleiding om de opdrachten goed te kunnen begeleiden en zo nodig te voorzien van extra uitdagingen. Omdat het lesmateriaal in het kader van Sterk Techniekonderwijs (STO) is ontwikkeld, wordt dit lesmateriaal aan geïnteresseerde scholen vrij beschikbaar gesteld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bernard Koele bkoele@talentstad.nlNieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Succesverhalen
Techniekpact Zwolle

LUX038, unieke samenwerking voor multidisciplinair technisch onderwijs

Lees meer »
STO
Techniekpact Zwolle

​Enexis Netbeheer en Vechtdal College bieden keuzevak Nutsvoorziening

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Vrienden van Techniek houdt 'Effe buurten'-bijeenkomst

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…