Maandag 22 mei 2023 ​Verdiepingsprogramma voor Praktijkopleiders

Heb je als bedrijf praktijkopleiders actief op de werkvloer? Dan heeft OOM een interessant programma. Normaal gesproken is het de praktijkopleider die leerlingen steeds een stap verder helpt. Maar in dit traject voor praktijkopleiders draait het om hun ontwikkelvraag.

Dit programma draait om de vraag wat je als praktijkopleider zelf wilt verbeteren, als het gaat om de eigen vakkennis en vaardigheden. Maak er werk van in deze serie inspirerende gesprekken met een professionele coach.

Na een online intake voer je afwisselend 3 groeps- en 2 individuele gesprekken. In de groepsgesprekken maak je kennis met andere praktijkopleiders en leer je van elkaars ervaringen. In de individuele gesprekken gaat het om de eigen ontwikkelvraag.

Na deze serie coachinggesprekken heb je een netwerk opgedaan van praktijkopleiders uit andere metaalbedrijven. Je hebt een inkijkje gekregen in elkaars opleidingspraktijk en last but not least, meer inzicht in jouw rol en functioneren als praktijkopleider.

De kosten van deze serie coachinggesprekken kunnen worden vergoed vanuit de Trainingstoelage voor Praktijkopleiders. De coaching gesprekken worden de komende tijd op verschillende locaties in Nederland georganiseerd:

  1. 12 juni - Drachten
  2. 15 juni – Bergen op Zoom
  3. 15 juni - Deventer
  4. 16 juni - Herten
  5. 26 juni - Westervoort
  6. 27 juni - Veldhoven
  7. 28 juni – Nieuwerkerk a/d IJssel
  8. 5 juli - Nieuwegein
  9. 14 september - Oostzaan

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Makersfestival laat jongeren zien én ervaren hoe leuk techniek is

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Infobijeenkomst over het werken met (ex-)gedetineerden in je bedrijf

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Maakbedrijven laten scholieren binnen tijdens Week van de Technologie

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…