Maandag 21 maart 2022 Conferentie 'Expeditie W&T' in Deventer

Wil je structureel aan de slag met Wetenschap & Technologie? Op de conferentie ‘Expeditie W&T’ op woensdag 1 juni ontdek je hoe je vanuit doelen werkt en hoe je W&T integreert met andere vakken.


Tijdens workshops krijg je tips van W&T-experts en leer je hoe W&T kan helpen bij het verbeteren van onder andere wereldoriëntatie en taalonderwijs. De conferentie wordt georganiseerd door TechYourFuture, de Kenniscentra Wetenschap en Technologie in Gelderland en Overijssel (KWTG en KWTO) en SLO, het landelijk expertisecentrum voor het curriculum.

"We starten de middag met Pedro de Bruyckere, onderzoeker, pedagoog en spreker. Hij doorprikt hardnekkige mythes in het onderwijs en zal deze dag uiteraard zijn licht laten schijnen over het nut en noodzaak van Wetenschap & Technologie in het onderwijs. Vervolgens heb je keuze uit maar liefst 8 fysieke workshops. Woon je ver van Deventer? Dan kun je een online programma volgen, waarbij je keuze hebt uit 4 online workshops."

Meld je aan voor de Expeditie Wetenschap en Technologie 1 juni 2022 - TechYourFuture

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Held van de techniek: de uitvinder van de draagbare metaaldetector

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Makersfestival zet techniek in de spotlights met doe- en maakactiviteiten

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Beroepensafari in regio Zwolle groeit

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…