Donderdag 2 november 2023 Eerste Open Bedrijvendag Marslanden

Op 11 november van 10.00 tot 16.00 uur vindt de allereerste Open Bedrijvendag Marslanden plaats. Bedrijven op de Marslanden in Zwolle zullen hun deuren openen voor iedereen die geïnteresseerd is in hun activiteiten. Of je nu kennis wilt maken, op zoek bent naar een stage of werk, of gewoon nieuwsgierig bent, iedereen is welkom.


Op het grootste bedrijventerrein in Overijssel biedt de Open Bedrijvendag Marslanden een uniek kijkje in de wereld van techniek, productie, innovatie en ambachten van de verschillende ondernemingen!

De deelnemende bedrijven presenteren zich aan inwoners, scholieren, studenten, familie van werknemers en andere belangstellenden in Zwolle en de wijde regio. Zij laten de bezoekers kennismaken met prachtige innovaties en soms uitdagende productieprocessen. Op de website OBDMarslanden.nl staat een overzicht van de deelnemende bedrijven, tot nu toe. De wervingscampagne is nog volop bezig!

De Open Bedrijvendag Marslanden is een initiatief van de Ondernemersclub Marslanden ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de OCM. Zowel bedrijven die lid zijn van de OCM als niet-leden nemen deel aan de Open Bedrijvendag.

Deze Open Bedrijvendag Marslanden wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Techniek, de Vrienden van de Bouw, Hanzejaar Zwolle en gemeente Zwolle.

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Nieuws
Techniekpact Zwolle

Werkbezoek ministeries SZW, OCW en EZK Koninklijke Metaalunie

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Held uit de Techniek: Willem Kolff, uitvinder van de kunstnier

Lees meer »
STO
Techniekpact Zwolle

​STO Meppel/Steenwijkerland volop in ontwikkeling

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…