Woensdag 17 mei 2023 ​Informatiebijeenkomst over hybride techniekopleider

Iedereen weet het: je leert het beste in de beroepspraktijk en dus van praktijkmensen. Geef jij jouw kennis graag door aan de volgende generatie? Laat je dan bijscholen tot hybride techniekopleider: de opleider die ook in de praktijk werkt.

Twijfel je nog of deze opleiding iets voor jou is of wil je meer informatie over deze opleiding? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst op 1 juni.

Al jaren is er behoefte aan meer praktijkles binnen het onderwijs. Daarnaast gaan veel techniekopleiders op vmbo- en mbo-scholen de komende jaren met pensioen. Scholen zijn dringend op zoek naar vervangers; mensen die de praktijk in de vingers hebben en hun kennis en ervaring graag willen overdragen op de volgende generatie technici.

De technische O&O fondsen OOM, A+O Metalektro en Wij Techniek, de overheid en de participerende roc’s doen een beroep op werknemers en werkgevers in de sector techniek om bij te dragen aan het opleiden van toekomstige vakmensen. Als vakmens je kennis overbrengen op de talenten van morgen is ontzettend leuk. En iedereen met minimaal een (technische) opleiding op mbo-niveau 4 kan het.

Programma

1. Welkom en opening;
2. Waarom zijn Hybride techniek opleider nodig?
3. De inhoud van de opleiding;
4. De kosten van het traject;
5. Aanmelding en vervolg;
6. Vragenronde.

Deze informatiebijeenkomsten worden gegeven door Herman Veldman en een docent uit de regio. Een paar dagen voor de informatiebijeenkomst ontvang je een Teamslink waarmee je kan deelnemen.

Informatie en aanmelden

Datum: 1 juni 2023
Tijdstip: 11:00 - 12:00
Locatie: Online
Aanmelden: via deze link

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Makersfestival laat jongeren zien én ervaren hoe leuk techniek is

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Infobijeenkomst over het werken met (ex-)gedetineerden in je bedrijf

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Maakbedrijven laten scholieren binnen tijdens Week van de Technologie

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…