Woensdag 24 november 2021 Live webinar: 'Hoe behoud je technisch talent in het bedrijf?'

TechYourFuture nodigt professionals uit de technische sector uit voor een live 'Bridge the gap!'-webinar op dinsdag 7 december van 15:00 tot 17:00 uur. Het onderwerp is: 'Hoe behoud je technisch talent in het bedrijf?'.

"Veel technische bedrijven zijn dringend op zoek naar nieuwe bekwame technische professionals, maar het effectief aantrekken én behouden van technisch talent blijkt een uitdaging", aldus de initiators. "Binnen het project 'Bridge the gap!' (Universiteit Twente, Saxion) hebben wij 159 technische professionals gevolgd gedurende hun eerste twee maanden van hun nieuwe baan en een unieke inkijk gekregen in wat nieuwe medewerkers helpt om zich thuis te voelen en in het bedrijf te willen blijven werken. Gedurende deze bijeenkomst delen wij de uitkomsten van dit interessante project."

Daarnaast gaan experts van verschillende organisaties met deelnemers in gesprek over de uitdagingen en successen met betrekking tot het aantrekken en behouden van technisch talent.

Deelnemen aan dit webinar? Inschrijven kan hier!

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Techniekbranches slaan handen ineen om 60.000 technische vacatures te vullen

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Eerste Regionale Techniek Bedrijvendag op Deltion

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Regionale Techniek Bedrijvendag op Deltion College in Zwolle

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…