Vrijdag 23 april 2021 Onderzoek naar arbeidsmarkt voor pro- en vso-jongeren

COMNOW (leerwerkbedrijf van de opleiding Communicatie, Windesheim) houdt in opdracht van de pro- en vso-scholen in arbeidsmarktregio Zwolle een onderzoek waarmee de arbeidsmarkt voor pro- en vso-jongeren kan worden vergroot.

Het pro- en vso-netwerk bestaat uit 16 scholen in het praktijkonderwijs (pro) en het voortgezet speciaal onderwijs (vso). "Het is onze missie om onze leerlingen na school op de best passende (werk)plek terecht te laten komen. Als netwerk willen we zoveel mogelijk succesvolle aansluitingen tussen leerlingen en werkgevers tot stand brengen. Ook willen we ons netwerk van potentiële werkgevers laten groeien!"

Daarom is een onderzoek gestart naar wat nodig is om dit te bereiken. "Met het onderzoek hopen we nog meer inzicht te krijgen in wat u als werkgever nodig heeft als het gaat om arbeidsinclusie."

Wilt u hierbij helpen? Vul dan deze enquête in. "Het zou geweldig zijn als uw antwoorden bijdragen aan nieuwe inzichten en oplossingen en daarmee aan meer mooie werkplekken voor onze talenten!"

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

STO
Techniekpact Zwolle

​STO Noordelijk Flevoland zorgt voor verbinding en zichtbaarheid

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Makersfestival in Zwolle een groot succes

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Held uit de Techniek: Martin Cooper, uitvinder van de mobiele telefoon

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…