Dinsdag 17 mei 2022 Regionale Techniek Bedrijvendag op Deltion College in Zwolle

​Is uw organisatie op het gebied van technisch personeel klaar voor de toekomst? Weet u dé oplossing voor de krappe arbeidsmarkt? Of bent u nog op zoek naar mogelijkheden om zelf keuzes te maken? Kom dan donderdagmiddag 16 juni naar de Regionale Techniek Bedrijvendag 2022, op het Deltion College in Zwolle!


Veel technische bedrijven in de regio Zwolle kunnen moeilijk technisch personeel vinden. Dat blijft de komende jaren zo, onder andere omdat veel technisch personeel met pensioen gaat en de vraag stijgt door bijvoorbeeld de energietransitie.

Onder de enthousiaste leiding van dagvoorzitter Rob Kamphues gaan we samen met andere technische bedrijven uit de regio, sociale partners, onderwijsinstellingen en O-&O-fondsen in gesprek over hoe we de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt en de werkgelegenheid in de technische sector in onze regio beter kunnen organiseren. U krijgt inzicht in trends en ontwikkelingen van keynote spreker en professor Deborah Nas; een bevlogen expert op het gebied van technologische innovatie in techniek en bouw & infra. Ze geeft ons een toelichting op hoe we kunnen omgaan met de technologische vernieuwingen en het beschikbare personeel.

Daarnaast hoort u ervaringsverhalen van collega’s en u krijgt volop gelegenheid uw eigen ervaring te delen en antwoorden te vinden op vragen van uw eigen organisatie. Op de website vindt u meer informatie over het programma en de sprekers.

Geen achteroverleunmiddag, maar een boeiende middag vol interactie, discussie en inspiratie! Samen met u zetten we de schouders eronder en maken we er wérk van in de regio Zwolle!

Wilt u erbij zijn, meld u zich dan hier aan. Graag tot ziens op de Regionale Techniek Bedrijvendag 2022!

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

STO
Techniekpact Zwolle

​STO Noordelijk Flevoland zorgt voor verbinding en zichtbaarheid

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Makersfestival in Zwolle een groot succes

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Held uit de Techniek: Martin Cooper, uitvinder van de mobiele telefoon

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…