Donderdag 2 december 2021 STOottroepen Techniek nu ook actief op LinkedIn

Het platform waar onderwijs en het bedrijfsleven samen professionaliseren is vanaf heden ook actief op LinkedIn. Volg hen én check de vernieuwde site voor missie, visie en geef je op voor veldwerk, nomineer toffe samenwerkingen en kijk aan welke projecten jij kan bijdragen!


STOottroepen Techniek en hun missie
STOottroepen Techniek is hèt professionaliserings-programma voor docenten, instructeurs en praktijkopleiders. Samen maken ze korte metten met het veelgehoorde gebrek aan aansluiting tussen technisch onderwijs en wat het bedrijfsleven vraagt. Hun missie is die kloof op te heffen en te vullen met precies dat waar het bedrijfsleven om vraagt. Zodat er over 5 jaar leerlingen van school komen met kennis en vakmanschap die er echt toe doen. Zij zijn trots op ons vak, lopen vooruit, zetten de massa op innovatieve wijze in beweging met een hands-on mentaliteit

Meer weten? Kijk dan op de website.

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Succesverhalen
Techniekpact Zwolle

LUX038, unieke samenwerking voor multidisciplinair technisch onderwijs

Lees meer »
STO
Techniekpact Zwolle

​Enexis Netbeheer en Vechtdal College bieden keuzevak Nutsvoorziening

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Vrienden van Techniek houdt 'Effe buurten'-bijeenkomst

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…