Donderdag 25 november 2021 Webinar STO LIVE: Kiezen voor techniek!

Schrijf in voor het webinar van woensdag 1 december De instroom verhogen in de technische profielen en vakken; dat is een van de doelen van elke STO-regio. Maar wat is een goede aanpak? Wat kunt u jongeren en hun ouders vertellen bij uw voorlichtingsactiviteiten om hun interesse voor techniek te wekken? En wat moet u juist niet zeggen om techniek aantrekkelijk te maken?

Wat willen jongeren horen over techniek?
Jolijn Mes, taalstrateeg en framingspecialist vertelt erover. Samen met Michèl van der Feen, van de STO regio Noord-west Veluwe onderzocht zij wat jongeren willen horen over techniek. Daarop paste de regio de voorlichting aan. Dat deed ook de regio Noord Holland. De laatste regio ontwikkelde een e-magazine op maat. Hierover vertellen Johan Dekker en Erik de Mink. Ook vertellen zij hoe dit e-magazine ook voor uw regio op maat gemaakt kan worden.

Meld je hier aan.

Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Nieuws
Techniekpact Zwolle

‚ÄčTechniekbranches slaan handen ineen om 60.000 technische vacatures te vullen

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Eerste Regionale Techniek Bedrijvendag op Deltion

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

Regionale Techniek Bedrijvendag op Deltion College in Zwolle

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…