Dinsdag 7 september 2021 OBM-Oost en Windesheim initiëren ​nieuwe leerroute in HBO

Vanaf dit schooljaar biedt OBM-Oost samen met Hogeschool Windesheim de nieuwe hbo-studie Technische Bedrijfskunde met het profiel Industriële Automatisering aan.


“Tijdens de bedrijfsbezoeken horen we steeds vaker dat er een behoefte ontstaat aan vakmensen met kennis van automatisering- en roboticatoepassing”, laten de initiatiefnemers weten. “We zien dat naast vakvaardigheden steeds meer andere vaardigheden worden gevraagd zoals efficiënt omgaan met tijd en geld, samenwerken, slim produceren, robotprogrammeren, omgaan met ERP-systemen en toepassing van CNC-technieken, nodig zijn.”

Voor werknemers van MKB-maakbedrijven

De vernieuwde opleiding is speciaal voor werknemers van MKB-maakbedrijven met een afgeronde niveau 4-opleiding. Het betreft een praktische studie waarbij de directe relatie met de werkzaamheden binnen het leerbedrijf wordt gelegd. Het beoogde resultaat is dat de student/werknemer de opgedane kennis en vaardigheden direct toepast op de werkplek.

Kandidaten met een afgeronde opleiding mbo-niveau 4 en die hun kennis en vaardigheden op de werkvloer verder willen uitbouwen, hebben het juiste profiel voor deze studie. Nieuwsgierig geworden naar deze studie? Neem dan contact op met OBM Oost, contactpersoon Marjon Leerentveld. Zij is bereikbaar via 06 14 81 48 81. Of meld je aan via de website: https://bit.ly/3BQAdkh

Meer weten? Bekijk onderstaande video:


Nieuws & referenties Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk

Door overheden, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen, zijn er al mooie afspraken gemaakt over gezamenlijke initiatieven, investeringen, ontwikkelingen en beleidsvoornemens.

Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Held van de techniek: de uitvinder van de draagbare metaaldetector

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Makersfestival zet techniek in de spotlights met doe- en maakactiviteiten

Lees meer »
Nieuws
Techniekpact Zwolle

​Beroepensafari in regio Zwolle groeit

Lees meer »
Wij brengen techniek onder de mensen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…